Onze diensten

Op zoek naar een partner voor al uw HVAC Projecten? 
Contacteer Chris Wyns BVBA voor al uw koeling, sanitair, ventilatie en verwarmingsinstallaties 

VERWARMING

VENTILATIE

SANITAIR

KOELING

Centrale Verwarming

Centrale verwarming (afgekort tot cv, vaak chauffage genoemd in het Vlaams) is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmteoverbrengend medium (stoom, water of lucht) wordt overgebracht naar deze vertrekken.

Zoekt u een specialist voor uw centrale verwarming? Dan kan u terecht bij Chris Wyns BVBA voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van uw centrale verwarming.

Ventilatie

Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van de lucht in een ruimte, die om wat voor reden dan ook vervuild of verontreinigd is.
Chris Wyns zorgt ervoor dat alle schadelijke lucht in uw woning of bedrijf wordt afgevoerd en u steeds kan genieten van verse lucht. 

Sanitair

Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare loodgieter in de regio Iddergem? Bij Chris Wyns bent u aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring van Chris Wyns verzorgt hij elk project van A tot Z en kan u steeds rekenen op een geweldig resultaat.

Airco & Koeling

Een airconditioning of airco verwarmt of koelt de licht in een ruimte naar keuze. Daarnaast zorgen sommige installaties ook voor het filteren en ontvochtigen van de lucht in uw woning.
Op zoek naar een professionele en erkende airco installateur en koeltechnieker? Dan bent u bij Chris Wyns aan het juiste adres.  

Contacteer ons nu

Wij helpen je graag met je volgende project!

Bent u op zoek naar een partner voor verwarming, sanitair, ventilatie of koeling? 
Contacteer dan Chris Wyns BVBA 

Onze partners